Barça

Bartomeu: "Les converses per fitxar Lautaro estan aturades"

El president del Barça ha passat pel programa "Onze", on també ha dit que Setién serà l'entrenador del Barça fins a final de temporada. Ha assegurat que el club no preveu una nova retallada de sous i ha anunciat que l'entitat està negociant amb dues empreses internacionals el patrocini del Camp Nou

Francesc LatorreActualitzat

Josep Maria Bartomeu ha assegurat en una entrevista al programa de TV3 que Quique Setién serà l'entrenador del Barça en el tram final de la Lliga de Campions, que s'ha de disputar el mes d'agost.

Quique Setién serà l'entrenador en els dos últims partits de Lliga i també a la Champions. Una Champions amb un format diferent i que ens fa estar a quatre partits d'un possible títol. Però hem de ser conscients que, abans de pensar en Lisboa, hem d'eliminar el Nàpols.

Bartomeu no ha estat tan contundent a l'hora d'assegurar la continuïtat del tècnic de cara a la propera temporada, i en aquest sentit s'ha limitat a dir que Setién té contracte i que li agradaria que l'acabés. El president del Barça ha dit que no es penedeix d'haver cessat Ernesto Valverde.

Segurament la manera no va ser la que més m'hauria agradat però el final, amb la contractació de Setién, va ser bo. L'equip necessitava un impuls i Setién li ha donat. Potser no s'ha vist molt a nivell de joc, però sí que hem observat canvis a nivell intern. Ho veiem al camp d'entrenament i en aspectes relacionats amb la gestió del grup.

Sobre la possibilitat que Xavi sigui entrenador del Barça en el futur, Bartomeu ha reiterat que tard o d'hora passarà:

Xavi serà entrenador del Barça perquè ho vol ser i perquè ja en té ganes. Està molt preparat. Temps al temps. Però ara mateix no busquem entrenador. Estem centrats en el final de Lliga i en la Champions.

Bartomeu ha parlat també de la confecció de la plantilla de cara a l'any que ve. Sobre Lautaro Martínez, recalca que ara mateix les converses amb l'Inter de Milà estan aturades.

De Lautaro, en vam parlar amb l'Inter fa unes setmanes però ara el tema està aturat. Ara no n'estem parlant. Hem d'acabar la Lliga i la Champions i veure quines són les prioritats. També és un moment de reflexió interna per esclarir com afecta la crisi al club. És un mercat en què no es podrà pensar en grans inversions. Hem de veure quan pot tornar la gent als camps, els turistes al museu. Hem d'esperar i veure com evoluciona tot plegat.

De Neymar, Bartomeu s'ha limitat a dir que no creu que el PSG es vulgui desprendre de cap de les seves grans estrelles aquesta temporada.

Al voltant de la figura de Leo Messi, Bartomeu ha insistit que no està preocupat pel fet que l'argentí pugui marxar del Barça i que la crisi econòmica no condiciona la seva continuïtat.

Hem parlat de la seva renovació. N'estem parlant. I en parlarem. Ell sempre ha dit que vol acabar la seva carrera futbolística al Barça i estic convençut que serà així. El renovarem segur. Està sobradament preparat per competir els anys que ell vulgui.

Encara amb relació amb la crisi econòmica, Bartomeu ha dit que no hi ha prevista una nova retallada de sous però que tot ho marcarà l'evolució de la pandèmia.

Josep Maria Bartomeu ha anunciat que el club té molt avançades les negociacions per trobar un patrocinador per al Camp Nou.

Estem acabant la negociació amb dues empreses internacionals, que també tenen seu a Catalunya. Hem d'estar molt orgullosos que els diners que aportin en els dos primers anys serviran per finançar projectes contra el coronavirus.

El president del Barça ha donat per "pràcticament tancat" el cas de les xarxes socials i ha celebrat que l'auditoria demostrés que "al club no hi hagut corrupció i que ningú va posar la mà a la caixa".

Al voltant de la polèmica del VAR, Bartomeu ha reiterat les seves crítiques en la gestió del videoarbitratge.

No ho hem de fer servir d'excusa però reitero que el VAR no està a l'alçada d'una lliga tan gran com l'LFP. Hi ha hagut una sèrie de decisions que han afavorit un rival nostre. No és una acusació. Només demanem que els protocols del VAR siguin més clars. La gestió no s'ha fet com caldria i cal revisar-lo. A Valladolid vaig veure uns penals que l'àrbitre no va veure.

En l'entrevista, Bartomeu també ha dit que el Barça treballa per disputar -malgrat el calendari- el trofeu Joan Gamper el mes de setembre.

 

 

ARXIVAT A:
Josep Maria BartomeuQuique SetiénMessi
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut